Инфографика тенис Мелбурн АО 2018. - 3spot design studio
16589
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16589,bridge-core-2.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Инфографика тенис Мелбурн АО 2018.

  • melburn ao 2018 layout
  • infographic melbourne 2018 ao
  • infographic ao 2018 melburn

О пројекту

Нисам ти ја баш неки љубитељ тениса. Сигурно нисам ни велики обожавалац Ђоковића. Свака част, али нешто ме не титра стомак ни кад губи ни кад побеђује. Када имам задатак да радим тенисерске инфографике трошим баш много енергије да добијем неки разултат који не личи на рад из основне школе. е тако и ово.

Материјал

Текст, наравно почиње и завршава се са Новаком и нешзо између у редовима мало занимљивости о турниру. Фотке, исто као и са текстом. Овде нисам у могућности нешто да бирам пошто, као што рекох, тема ми је мало тешка, текст има подешену главну улогу и не могу баш нешто да бирам, то ти је што ти је.

Процес

Једино што ми је пало на памет поред оволико плаве боје је да направим неки круг по средини па да ооло распоредим сличице и бројеве. Тако да је централна фотографија постављена на почетку процеса и све се градило около Нолета. Илустрације овог турнира нису уопште заступљене на стоковима за разлику од, рецимо, Вимблдона који је препун фотки дешаваља око терена. Ови у Аустралији се фокусирали као Марина у магарца на терен и само то фоткају. У сваком случају у круг по средини, додао текст и још неке информације по ивицама стране, запаковао и послао.

Закључак

Ово је порођено и ајмо даље. То је све што могу да кажем. Са друге стране, ја овде износим своја мишљења о послу који сам завршио, али постоји публика којој се ово свиђа много више него неке инфографике за које ја сматрам да нису за поређење са овом. Све у свему, нисам био задовољан ни одштампаним материјалом пођто је плаве боје стварно било превише!

Датум
Категорија
Графички дизајн, Инфографика, Прелом
Тагови
ао, аустралија, аустралијан опен, ђоковић, инфографика, мелбурн, новак, ноле, спорт, тенис