O nama - 3spot design studio
16195
page-template-default,page,page-id-16195,bridge-core-2.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

O nama

Dragi pas na slici je Šćepan. On je vrlo graciozan pas, ali je pre svega ljubimac i derište. Ume da krene uz mene na posao ili da prošetamo zajedno po centru. Bitno je da napomenem da je nekada u kancelariji pa ukoliko se plašite pasa slobodno recite, organizovaćemo drugačije viđanje da ne remetimo Šćepanov mir, a i da ne budimo vaše strahove.

O SEBI

Milan Zindović Zicco

Dizajner

Radim dizajn preko dvadeset godina. Karijeru započeo u Beogradu 1997 godine u garfičkom studiju “Stratus”. Radio sam nekada davno u agencijama “Saatchi & Saatchi Beograd” “Multipano Beograd”, nastavio karijeru u poslu web dizajna 2000. za Švajcarsku agenciju “R.O.S.A. Zurich”. 2002 počinjem rad na prelomu magazina i dnevnih novina za italijanski “Mondadori Gruppo” i ostao u poslovima  dizajna u izdavaštvu jako dugo. Od 2007. samostalan dizajner sa svojom agencijom i naravno, prisutan u svetu freelance-a.

3spot studio je agencija koja je nastala 2015. godine kao početak razvoja porodičnog posla moje drage Milice i moje malenkosti. Pošto smo oboje dizajneri, bilo je nekako logično da nastupamo pod istim imenom. 3spot je 2015. po otvaranju imenom oslikavao našu tročlanu porodicu. Danas to više ne važi pošto smo od 2018. brojniji za još jednog člana, a 2017. je došao i pas Šćepan u naše redove, tako da je sada pravilnije da smo 5spot.